Περιποίηση αυτοκινήτου

Με γνώμονα τη κορυφαία ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε δημιουργήσει τη σειρά περιποίησης αυτοκινήτου που απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε τελικούς καταναλωτές.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

Αρωματικά

Η σειρά περιλαμβάνει αρωματικά δεντράκια σε έξι αρώματα και αρωματικά σπρέι χώρου μεγάλης διάρκειας σε δύο αρώματα.

Χημικά-Λιπαντικά

Με γνώμονα τη κορυφαία ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε δημιουργήσει τη νέα σειρά τεχνικών λιπαντικών προϊόντων SIM που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και από τους τελικούς καταναλωτές. Όλα τα τεχνικά προϊόντα SIM παράγονται στην Ε.Ε.

 

Επίσης, η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας FLOWEY στην Ελλάδα από το 2000. Τα προϊόντα FLOWEY έχουν πλέον καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά. Παράγονται στο Λουξεμβούργο, τη χώρα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρώπης, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για τη ποιότητα, τη καινοτομία και την απόδοση των προϊόντων.

 

Όλα τα προϊόντα έχουν καταχωρηθεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους, βάση Ελληνικής νομοθεσίας.

Πανιά-Σφουγγάρια

Μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα σε ποικίλες διαστάσεις και χαρακτηριστικά, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ιδιωτών και επαγγελματιών χρηστών.

  • Πανιά μικροϊνών
  • Συνθετικά δέρματα
  • Γνήσια δέρματα προβάτου
  • Σφουγγάρια πλυσίματος

Πατάκια Αυτοκινήτων

PVC universal πατάκια για όλους τους τύπους των οχημάτων. Διατίθενται σε σετ των 2 τεμαχίων (2 μπροστά) και 4 τεμαχίων (2 μπροστά και 2 πίσω)

Καλύμματα Τιμονιού

Universal προστατευτικά καλύμματα τιμονιού για ΙΧ και φορτηγά σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων.